Hesabınızı ve kişisel verilerinizi istediğiniz zaman uygulamadan ya da web'den silebilirsiniz.
Profil sayfasını açın, hesap bölümünde "Hesabımı Sil" düğmesine dokunun ve onaylayın.
silayolu.be'ye giriş yapın, Ayarlar'da Tehlikeli Bölge altından "Hesabı Sil"i seçin.
Hesabınız, konum paylaşımlarınız, cihaz jetonlarınız, bildirimleriniz, AI asistan sohbetleriniz, harcamalarınız, yorumlarınız, forum gönderi ve yorumlarınız, sohbet mesajlarınız ve oluşturduğunuz seyahatler hemen silinir, geri getirilemez. Anonim trafik ve yer katkıları kimliğiniz olmadan kalır.
Hesabınızın e-posta adresinden [email protected] adresine yazın, 30 gün içinde sileriz.